СВЕТЛОСНА РЕЗОНАНЦА

Светозар Јаневски-Зоки е еден од петте најдобри актуелни МАЈСТОРИ за производство на виолина на светско рамниште. Признат во интернационалните релевантни кругови и наградуван на „Гранд при“ за производство на виолини кои даваат најдобар звучен квалитет. Тој е добитник на „Град

Read More »